[Update] Geen Ajacieden in basis Oranje

BVeenstra, 09-11-2017 om 19:35, 5788 views, Voetbal International |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Er zullen donderdagavond bij het Nederlands elftal geen spelers van Ajax in de basis staan. Dat is de verwachting die Voetbal International uitspreekt. Oranje speelt donderdagavond in Aberdeen een oefenwedstrijd tegen Schotland.

Namens Ajax zijn Joël Veltman, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek geselecteerd, maar zij zullen naar alle waarschijnlijkheid op de bank plaatsnemen. In de vorige interlandperiode, toen Oranje speelde tegen Wit-Rusland en Zweden, was dit ook al het geval.

VI verwacht wel enkele oud-Ajacieden in de basis. Zo vinden we de namen terug van Jasper Cillessen, Timothy Fosu-Mensah, Daley Blind, Quincy Promes en Ryan Babel. Middenvelder Davy Pröpper mist het duel met de Schotten vanwege een blessure.

Vermoedelijke opstelling: Cillessen; Fosu-Mensah, Van Dijk, Rekik, Aké; Wijnaldum, Blind, Strootman; Promes, Babel, Depay.

Update - 19.38 uur (9 november 2017)
Zoals verwacht staan er donderdagavond geen Ajacieden opgesteld in het Nederlands elftal. Dat betekent dat Joël Veltman, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek op de bank beginnen. Wanneer laatstgenoemde invalt, maakt hij zijn officiële debuut in Oranje.

De opstelling: Cillessen; Fosu-Mensah, Van Dijk, Rekik, Aké; Wijnaldum, Blind, Strootman; Promes, Babel, Memphis

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxtrouw
En terecht heeft onze middelmaat ook niks te zoeken.
0 0
trodat4030
Wéér dat rendementloze en creatiefloze middenveld met Strootman en Wijnaldum. Nou weet ik dat naarmate men ouder wordt, steeds minder makkelijk leert, maar dit slaat alles. Waarom zit vd Beek er dan bij? Is die echt alleen maar bankvulling? Doe die jongen een lol en laat m lekker met Frenkie en Justin de pannen vh dak spelen tegen Jong Andorra.. Daar heeft ie meer aan dan 90 minuten zitten kijken naar hoe het níet moet.

Geld overigens ook voor de Ligt. Die jongens moeten spélen om beter te worden.. Liever spelen bij Jong, dan banken bij het grote oranje.
0 0
Siemmie
Blijkbaar is fosu-mensah de tweede keus achter Tete. Prima, maar waarom roep je dan in eerste instantie in hemelsnaam Veltman wel op en fosu-mensah niet?
0 0
Lazell
Omdat ze allemaal niet veel voor elkaar onder doen.
0 0
Siemmie
Was vorige keer ook al zo.
0 0
Bensco
Off: “Tiki Taka” Touzani met Xavi Simons. Pfff die moeten ze zsm gaan strikken voor oranje anders heb je het grootste Nederlandse sprekende talent sinds tijden misgelopen.
1 -3
ST
Tijd voor een doorbraak van grote talenten. Nog nooit zo een zwakke oranje selectie gezien.
1 0
ajaxminimax
Hoe Advocaat met Veltman omgaat is echt een schande! Als dit echt waar is, dan moet veltman bedanken en per direct terug naar Amsterdam gaan. Ik ben geen fan van hem, maar een speler zo behandelen kan gewoon niet. Gelukkig is advocaat ook bijna opgedonderd. Heb nog liever Blind dan Geldwolf Dick
1 -1
FlyingDutchMan
Fucking Ake in Oranje.. Als hij niet op Ruud Gullit zou lijken, voetbalde hij nu bij het 7e van Telstar..
2 -2
Rsv
Ake is een prima speler, alleen niet op linksback.
0 0
ovopiet
Een trainer die zijn hele leven al een hekel heeft aan ajax.
Den Haag speler , peesvee trainer. Glad kereltje en dan ook nog Gullit die hem van alles in zijn gehoorapparaat fluistert.
0 -2
KlasseLasse
knieblessure opgelopen excuus!
0 0
Niko1995
Zou Tete rechtsback zetten en FM op de plek van Reki-ki
2 0
KlasseLasse
tete heeft zich afgemeld vokgens mij
0 0
Suarez16_
Ja maar waarom zou je Veltman oproepen als 2de back en als de 1ste back geblesseerd naar huis gaat de 3de back opstellen die je er bij hebt gehaald doordat je 1ste back geblesseerd is geraakt.
0 0
Rsv
FM boven Veltman slaat nergens op als je FM in eerste niet eens oproept.
2 0
MelleAfca
Zou niet de eerste keer zijn
0 0