Patrick Kluivert geeft Justin advies voor Klassieker

giobelloni, 21-10-2017 om 09:27, 5862 views, De Telegraaf | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Patrick Kluivert heeft zijn zoon Justin Kluivert voorbereid op de wedstrijd in de Kuip. Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. De oud-spits weet zelf namelijk hoe het is om een klassieker in Rotterdam te spelen en wil dat overbrengen op zijn zoon.

Toen Patrick zelf ooit scoorde in De Klassieker trok hij zijn shirt over zijn hoofd. Een actie die vandaag de dag een gele kaart op zou leveren. 'Ik heb gezegd dat hij geen onnodige kaarten moet pakken. Hij mag in de kolkende Kuip zijn hoofd niet verliezen. Hij moet extra motivatie en energie uit de vijandigheid proberen te halen.'

Toch heeft Kluivert sr. goed gevoel over de wedstrijd van Justin. 'Omdat hij eenzelfde eigenschap heeft die ik ook had: hij voelt nauwelijks druk. Of hij nu op een pleintje staat te pielen of dat er 50.000 Feyenoord-fans zijn. Hij houdt zijn hoof koel.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SjakieWolfs
Kluivert heeft beloofd dat Ajax nooit meer verliest van Feyenoord zolang hij bij Ajax speelt en in de klassier wordt opgesteld. Ik zou zeggen, ''laat het maar zien dan'', waarom ook niet als Younes moe si kun je die beter niet opstellen.
1 0
Leroygreg
mede door Kluivert gewonnen vorig jaar. Kluivert wel goed op links
0 0
achterlijn
Is Kluivert senoir bezig voor zijn zoon een basisplaats op te eisen?

Dit soort rotberichten die alleen maar kwaaie koppen kweken moeten niet in de pers komen, we mogen toch hopen dat Neres speelt en niet Kluivertje die tegen het mannelijke geweld in de kuip niet opgewassen is.
0 -5
Thijsson
Kluivert is een heethoofd die vorig seizoen al zo vaak een rode kaart wegens slaan of schoppen is ontlopen, zijn hoofd koelhouden vind ik nou niet echt een eigenschap van Kluivert.. goed presteren onder druk miss wel, dat weet ik niet zo goed eerlijk gezegd. Iemand die daar een idee met voorbeelden van heeft?
0 0
Jornnn
Toch heb ik liever Kluivert die alles wil winnen dat een Younes die het niet uitmaakt of hij 3-0 wint of 3-0 verliest.
3 -2
achterlijn
Kluivertje mag de veters van Younes niet eens strikken, hou toch op met dat lichtgewichtje te beschermen, kluivertje heeft aangetoond dat hij een hele wedstrijd niet aan kan, dit jochie kan je alleen laten spelen tegen een tegenstander die zich al de longen uit zijn lijf heeft gerend, dus kluivertje zou je hoogstens 20 minuten voor tijd erin kunnen gooien........ maar zelfs dan deed ik het nog niet omdat een vermoeide Younes en zeker Neres nog altijd beter is dan een fitte Kluivertje....
0 -4
Leroygreg
mede door Kluivert gewonnen vorig jaar
Kluivert op links wel goed.
0 0
Minsc
Younes heeft niet eens veters joh. kabouters lopen op klompen.
Een vermoeide Younes beter dan Kluivert? Leuk hoor.
0 -1
ajax4ever01
Ja maar het verhaal Younes ken je nu ook onderhand wel dat hij niet bankt
0 0
3*stars*3
Hij kwam vorig seizoen maar ook dit seizoen idd over als een tikkende tijdbom.
Bijna elke wedstrijd weer een akkefietje met spelers of zeiken tegen arbiters.

Zijn energie en focus moet hij houden op het voetbal.
Dat gezeik en constant verontwaardigd rondlopen, past niet bij Ajax.
Doet ne beetje denken aan Elia, laatste jaren.
1 -1
achterlijn
Ja zo is het..... hij is een verwend nest die meer met zijn mond laat zien dan met zijn voeten
0 -2
Suarez16_
Als Keizer slim is zet hij Kluivert op links. Neres en Kluivert moeten de hele tijd de diepte in sprinten, want feyenoord staat niet met 10 man in de 16, maar schuiven op tot 40/50 meter v/d goal. Justin en David zijn pijlsnel terwijl Ziyech, Schone, Van de Beek en ook Huntelaar een goede steekpass in huis hebben en als ze los zijn zijn ze onhoudbaar.
1 0
achterlijn
Kluivertje kan geen hele wedstrijd aan, ik weet zeker dat je hem dan de hele wedstrijd niet ziet.
0 -1
3*stars*3
Zou mij niet verbazen als die kakkies gaan spelen om niet te verliezen.
Begrijpelijk want ze hebben aardig wat tikken gekregen.
Denk dat ze gaan loeren op de counter.
Gio weet ook dat ze het niet vol gaan houden met powervoetbal.
0 0
achterlijn
Nee dat denk ik niet, die gooien de beuk erin en gaan Ajax afjagen en met overtredingen op het randje want half Rotterdammer Makkelie gaat echt niet zomaar stadsgenoten op de "bon" durven slingeren, vooral el amadi gaat schoppen.......
Het mooiste is je zal Makkelie ook nog niet eens veel kwalijk kunnen nemen want hij heeft ook nog een prive leven en hij woont in Dordrecht, dus,........ die klote KNVB is weer eens belachelijk bezig door Makkelie deze wedstrijd te laten fluiten.
De KNVB hoopt op een verlies van Ajax schijnbaar
0 0
***1900***
Patrick: Zeg maar tegen de trainer dat je je niet zo lekker voelt.

Nee zou hem wel weer eens vanaf links willen zien. maar helaas is Amin zeker de komende weken nog verzekerd van zijn plek..
0 0