Onana: 'We gaan winnen in Rotterdam'

giobelloni, 21-10-2017 om 08:57, 4137 views, Ajax.nl | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

In gesprek met Ajax.nl zegt André Onana hoe belangrijk het voor de titelstrijd is dat Ajax zondag in Rotterdam wint. Zowel Ajax als Feyenoord staan vijf punten achter op PSV. Een overwinning is dan ook noodzakelijk om in het spoor van de Eindhovenaren te blijven.

Naast het feit dat de wedstrijd belangrijk is voor de titelstrijd, weet Onana ook hoe belangrijk het voor de club is om te winnen. 'Het is een van de grootste wedstrijden van het jaar, het is voor ons belangrijk om daar te winnen. Het is noodzaak dat we daar winnen om in het spoor te blijven van PSV.'

De Kameroener neemt dan ook geen genoegen met een gelijkspel. 'Nee, daar ben ik absoluut niet tevreden mee. We moeten winnen in Rotterdam. Maar ik weet dat we gaan winnen. Ik heb er veel vertrouwen in. We gaan vechten in Rotterdam. We gaan ons uiterste best doen en dan zie we hoe het eindigt.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Siemmie
Het is wel een mooi verschil dat Ajacieden bij de klassieker altijd zeggen 'Een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar' en dat de kakkies het hebben over 'De belangrijkste wedstrijd van het jaar'. Zegt toch wel wat.
2 0
Puurvoetbal
Welke wedstrijd is dan nog belangrijker ? Zie jij wel eens meer supporters op de Toekomst bij 019 dan nu het geval is. Wel blijven nadenken graag !
0 -1
Siemmie
PSV uit gaat belangrijker zijn, vooral ook omdat het 2/3 rondes voor het eind is. Ook Feyenoord thuis in januari zal belangrijker worden.
Er kan nog zoveel gebeuren, dat de verliezer morgen echt niet per definitie uitgeschakeld is voor de titel.
0 0
NouridolbergNeres34
That’s the spirit Andre! Bij hem ontbreekt het nooit aan inzet, volgens mij zou hij het liefste zelf die ballen er in rossen.
2 0
3*stars*3
Imo meer een type captain dan Veltman.
Volgens mij was er in Heerenveen ff een blessuregval en kwam hij uit zijn goal, om de spelers ff toe te spreken.

Ik zie hem morgen weer graag zo uitbundig juichen en later wel met de 3 punten vertrekken uit de Kuip.
4 0
AjaxisMokum
Gonana!
3 0