Klassieker-record lonkt voor Schöne

JesseTH, 20-10-2017 om 18:00, 7237 views, NUSport | De Champions League-sjaals zijn al te koop!

Lasse Schöne wacht zondagmiddag mogelijk een mooi record, zo weet NUSport te melden. Na De Klassieker namelijk, kan de Deen de meest succesvolle speler van die ontmoeting ooit worden. Daarvoor moet Ajax wel minstens een punt meenemen uit De Kuip.

Momenteel staat het record namelijk op acht Klassiekers die niet verloren werden. Dat record deelt Schöne nu nog met Gregory van der Wiel, Jari Litmanen, John Heitinga en Toby Alderweireld. Wanneer Ajax zondag dus opnieuw niet als verliezer van het veld stapt, staat Schöne wat dat betreft op eenzame hoogte.

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in de Rotterdamse Kuip vindt zondagmiddag plaats. De ontmoeting wordt om 14.30 uur afgetrapt. De wedstrijd eindigde het vorige seizoen in een 1-1 gelijkspel, waar de score nog geopend werd door een fabelachtige stift van Kasper Dolberg.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxsupzuidned
Schone is een aardige voetballer met een geweldige trap en techniek maar zolang Ajax zijn niveau na wil streven zal dit niet genoeg zijn voor de titel laat staan voor een Europees succes.......
0 -1
Suarez16_
Hahahahaha heerlijk. Litmanen, Heitinga, Alderweireld en nu Schone. Allemaal spelers die nooit hebben samen gespeeld.
1 0
3*stars*3
Toby en Lasse hebben wel samen gespeeld..
0 0
AFCAMM
Heeft Heitinga niet samen met Jari gespeeld, in diens tweede periode?
0 0
Suarez16_
Misschien net, maar zegt wek wat over de reeksen.
0 0