Younes blij met meeting met fanatieke aanhang

BvdPloeg, 20-10-2017 om 14:58, 3589 views, Voetbal International | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Amin Younes is blij dat de selectie deze week heeft gesproken met een afvaardiging van de fanatieke aanhang. In het gesprek werd het de Duitser duidelijk hoeveel de club voor de fans betekent. 

'Dat was een mooie ontmoeting. De fans hebben ons een inkijkje gegeven in hun beleving, en wat Ajax en de wedstrijd tegen Feyenoord voor hen betekent. Dat heeft zeker wel indruk op me gemaakt, het geeft alle spelers extra energie om zondag een topprestatie te leveren', zo spreekt Younes tegenover Voetbal International.

De aanvaller kwam vrijdag in het nieuws omdat hij vermoeid zou zijn, maar hij drukt iedereen op het hart dat hij er zondag zal staan tegen Feyenoord. 'Ik ben klaar om tegen Feyenoord alles te geven. Het zijn hele mooie wedstrijden en voor ons is het nu een goed moment om te laten zien waar we toe in staat zijn. Na twee keer een 4-0 zege is het vertrouwen weer wat teruggekeerd. Dat merk ik ook goed op de trainingen, de automatismen worden steeds meer zichtbaar.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lekiam
Younes, morgen speel je tegen een verdediging die ik als zwakste van de eredivisie beschouw (door alle blessures). Er zal dus gescoord moeten worden! Ik verwacht veel doelpunten deze wedstrijd en zoals iemand ooit zei, diegene die het meeste scoort wint. Dus Younes geef alles en geef assists en/of scoor en je kunt weer alle krediet terugwinnen van de supporters.
0 0
Bjorn
Is dat ieder seizoen een standaard meeting nu? Hadden we de afgelopen jaren ook al steeds.
0 0
Redrum
Ik ben benieuwd..
0 0