Veltman verliest toss: 'Verbeterpuntje'

NielsE, 15-10-2017 om 23:30, 4936 views, Ajax Life |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Joël Veltman is in gesprek met Ajax Life ingegaan op de toss voor de wedstrijd. Volgens de aanvoerder van Ajax wordt diezelfde toss vaak verloren door hem en daardoor speelt de Amsterdamse ploeg vaak noodgedwongen tijdens de eerste 45 minuten richting de fanatieke supporters van Ajax. 

'Als je de toss verliest, kun je er moeilijk iets aan doen. Wie wint, kiest vaak aan welke kant hij wil beginnen. Als we het veld opkomen, staan we meestal opgesteld op Noord, schudden we handjes en gaat de uitploeg gelijk klaar staan op Zuid. Dan moet je de toss al winnen om daar te komen', begint Veltman over de psychologie die er schuilgaat achter het tossen. 

Normaliter moet André Onana ook nog even geraadpleegd worden als we spreken over het kiezen van de kant. 'Het is een soort ongeschreven regel om het met je keeper te overleggen en ik vraag Andre Onana vaak hoe hij erover denkt, maar in de Arena maakt het hem niet uit. Als ik de toss win, kies ik voor beginnen richting Noord. De tegenstander mag in de Arena als eerste kleur kiezen van het muntje, dus het ligt niet helemaal in mijn handen. Ik moet de toss maar vaker winnen. Verbeterpuntje, haha.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pheadrus
Napoleon; "ik wil alleen generaals die geluk hebben"
2 0
Joseph
Zelfs dit nog verbeteren, die jongen gaat overspannen worden van het lijstje verbeterpuntjes.
3 0
Ajax68
ZEKER en láng niet het énige dat verbeterd moet worden bij jou !
Jij bent én geen aanvoerder waardig, én je kan gewoon NIET verdedigen, want de fouten stapelen zich alleen maar op.
Fouten die je 4 jaar geleden maakte, maak je nu nóg man, jij bent weer zo'n flegmatiek én laconiek ventje die nogal erg snel tevreden is over zichzelf, amateuristisch dus.
4 -3
BillSplate
Dat is niet het enige dat je kan en moet verbeteren...

Ik vraag me al jaren af hoe hij Ajax 1 gehaald heeft. Zonder Frank de Boer zou het hem echt niet gelukt zijn. Nooit een groot talent geweest en opeens kreeg hij de kans. Ajax houdt tegenwoordig van die meest vriendelijke jongens van de klas. Siem de Jong is er ook zo een.
4 -2
insectenverdelg
eerste zinnige reactie als aan aanvoerder Joël
:)
1 -2
Bensco
Gaan we weer, het zoveelste "bash Veltman" topic. Kan hij er wat aan doen dan Ajax geen fatsoenlijke rechtsback kan vinden? Hij staat daar ook alleen maar omdat wij verzaken de juiste speler op de juiste plek te krijgen.
6 -2
Bjorn2321
Joel is gewoon RCV die inderdaad bij gebrek aan back wordt gezet.
0 0
RRL
Joel, ik zou me niet zo veel zorgen maken om die toss. Ik zou me om andere dingen veel meer zorgen maken. En nog een puntje, niet zo veel lullen vriend
4 -3
AFCAHOOLIGAN
leuk verhaal.. lekker kort!
2 -2