[Update] Tijdstip training Klassieker bekend

JipVR, 16-10-2017 om 18:00, 9756 views, AFCA supportersclub | De Champions League-sjaals zijn al te koop!

Ajax gaat binnenkort weer open trainingen inplannen. Dit blijkt uit een gesprek die de AFCA supportersclub had met Rutger Arisz en Marc Overmars. Het bezoeken van trainingen was al een tijd onmogelijk voor publiek.

In het bericht, dat de AFCA Supportersclub op Facebook plaatste, blijkt dat er in de herfstvakantie twee open trainingen zullen worden ingepland en dat Ajax ook in het voorjaar meer open trainingen zal gaan organiseren. Dit op initiatief van de supportersclub, die hier jarenlang op heeft aangedrongen.

Tevens zal de laatste training voor De Klassieker, die wel altijd open voor publiek is, ook dit jaar weer op De Toekomst worden gehouden. Diezelfde dag wordt toevallig ook de mini-klassieker tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 op De Toekomst gespeeld. 

Update - 18.06 uur (16 oktober 2017)
Ajax heeft middels de officiële kanalen gecommuniceerd over de data van de open trainingen in de herfstvakantie. Men kan de trainingen onder leiding van Marcel Keizer op 18 en 26 oktober bijwonen. Beide oefensessies beginnen om 10.30 uur op het hoofdveld op Sportpark De Toekomst. Vanaf ongeveer 9:30 uur kan je het complex betreden. 

Ook heeft de club het tijdstip voor de laatste training voor de Klassieker bekendgemaakt. Op 21 oktober om 10.30 begint de ploeg van Keizer op het hoofdveld van De Toekomst, waarna rond ongeveer 11.00 uur besloten zal worden getraind. Vervolgens speelt Ajax O19 de mini-Klassieker tegen Feyenoord om 12.00 uur op het hoofdveld van De Toekomst. Ajax wil de supporters tot slot vragen om geen eigen vuurwerk mee te nemen. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
suske
Makkelie scheidsrechter in de klassieker zondag.
0 0
ryanajax
Ik hoop dat iedereen gewoon vuurwerk mee zal nemen, mn rookbommen zijn zeker wel aanwezig
0 0
Ajax0317
Gratis toegang neem ik aan
0 0
Stefanxxx
Sinds wanneer is het op de Toekomst?
En sturen ze na een half uur iedereen weg om vervolgens om 12.00 terug te keren bij o19?
0 0
arigold
Amsterdam Dance Event in de Arena...zullen wel aan het opbouwen zijn.
0 0
Bram410
Een half uurtje?? Wat een naaiers bij AJAX. Vorig jaar was het minimaal een uur.
0 0
AbdelhakNouri22
Voor de fans en supporters jammer dat je maar een halfuurtje mag zien maar als dat betekent dat we zondag winnen is het prima.
0 0
ovdw
Leuk. Herinner mij mijn eerste open training tijdens een tussenuurtje van school. Was nog onder Van Basten, vlogen Vertonghen en Suarez elkaar naar de strot tijdens partijvorm. De rest van de training bestond het vocabulair van Suarez vooral uit Puta dit Puta dat. Na afloop was het wel al weer bedaard. Mooie tijden, mooie spelers.
1 0
Ajaxbrl
Vroeger altijd open trainingen , leuk op de foto met Litmanen Vaart Sneijder Chivu Ibra etc.
0 0
BobHaarms86
Was dat toen Vertonghen een aanloop nam en ineens met z'n verkeerde voet de bal schitterend in de kruising schoot?
0 0