[Update] Minuut applaus voor Van der Laan

BvdPloeg, 13-10-2017 om 14:00, 7709 views, Ajax | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Jong Ajax zal vrijdagavond in het duel met Jong FC Utrecht rouwbanden dragen in verband met het overlijden van burgemeester Eberhard van der Laan. Dat maakt Ajax op haar twitterkanaal bekend. 

Naast het dragen van rouwbanden zal er voor de wedstrijd een minuut stilte worden gehouden op sportpark De Toekomst. Het duel is vrijdagavond live te volgen op FOX Sports 5. Het duel zal worden afgetrapt om 20.00 uur. 

Vrijdagochtend kwam het bericht naar buiten dat de Amsterdamse burgemeester Van der Laan donderdagavond op 62-jarige leeftijd is overleden. Van der Laan is in totaal zeven jaar burgemeester van de hoofdstad geweest. 

Update - 14.00 uur (13 oktober 2017)
In tegenstelling tot de wedstrijd van Jong Ajax zal er zaterdag geen minuut stilte worden gehouden ter ere van Eberhard van der Laan. Coach Marcel Keizer laat vrijdag tijdens de persconferentie weten dat er een minuut geapplaudisseerd zal worden. Naast dit eerbetoon worden er ook gewoon rouwbanden gedragen.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
markplas
Ff offtopic is er al wat nieuws te melden over appie ik kan helemaal niks dr over vinden en ben toch heel erg benieuwd of er al iets verbetering is.
Maar ben bang dat in deze geen bericht is goed bericht niet op gaat
0 0
jariafca020
Geen bericht, dus geen verandering vrees ik.
0 0
foroloca
Veel te vroeg en te jong ons ontvallen. Fijne man.
0 0
Labrador
Mooi gebaar. Keurig
0 0
Gerbrand
MFox getuigt van wansmaak. Als het provocerend bedoeld is heb je succes, dit doet echt pijn!
2 0