Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Liefst zes Ajacieden in selectie Oranje O17

BartVeenstra, 02-10-2017 om 11:35, 4439 views, Ons Oranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

KNVB-coach Kees van Wonderen heeft liefst zes spelers van Ajax opgenomen in zijn definitieve selectie voor Oranje Onder 17. Het Nederlands jeugdelftal maakt zich op voor de eerste kwalificatieronde voor het EK 2018.

Namens Ajax behoren Liam van Gelderen, Enric Llansana, Jurrien Maduro, Nordin Musampa, Daan Reiziger en Venitchio Sint tot de definitieve groep. Terrence Douglas staat op de standby-lijst. De volledige selectie is te zien op de website van Ons Oranje.

Het kwalificatietoernooi vindt van 10 tot en met 16 oktober plaats in Hongarije. Oranje O17 speelt daar achtereenvolgens tegen Kosovo, Hongarije en Wales. De groepswinnaars, alle nummers twee en de vier nummers drie met de beste resultaten tegen de nummers 1 en 2 in hun poule, plaatsen zich voor de Eliteronde. De loting voor deze ronde vindt plaats op 6 december in Nyon. De wedstrijden van de Eliteronde worden in het voorjaar gespeeld. Het EK vindt vervolgens van 4 tot 20 mei plaats in Engeland. Aan dit eindtoernooi doen zestien landen mee, waarvan Engeland als gastland automatisch geplaatst is.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!