Ogararu krijgt lidmaatschap voor het leven

George Ogararu heeft afgelopen zaterdagavond rond de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle een lidmaatschap voor het leven gekregen van Ajax. Het certificaat werd uitgereikt door Hennie Henrichs, voorzitter van de bestuursraad van de Amsterdamse club.

'Vandaag werd ik speciaal uitgenodigd door Ajax om aanwezig te zijn bij Ajax - PEC Zwolle', begint de Roemeen zijn verhaal op Facebook. 'Ik kreeg daar een lidmaatschap voor het leven van Ajax uitgereikt. Dat is het moment dat je je zo enorm gewaardeerd voelt. Zo erg dat je eigenlijk niet eens begrijpt waarom.'

'Ajax, deze buitengewone club, verwelkomde mij als mijn eigen kind, gaf mij de kans om mij enorm te ontwikkelen als speler, maar ook als trainer. Voor altijd Ajacied', besluit Ogararu, die na zijn loopbaan als speler ook trainer was bij Ajax. Zo was hij vorig seizoen nog de assistent van Marcel Keizer bij Jong Ajax.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelAngelo66
Leuk voor Ogararu. Maar uuuuhh.... waarom eigenlijk?

Regelt hij de dames uit Roemenie voor Henrichs?
0 0
Babangida83
Die Heinrichs is zijn macht weer eens aan het vergroten. Ik bedoel, waarom Ogararu. Dan zou je er nog wel veel meer dit kunnen geven.
1 -1
ram
Ik begrijp nooit zo goed waarom Ogararu er zo goed opstaat bij Ajax. Ik vind dit nogal wat voor een middelmatig aangekocht backje die één aardig seizoen bij ons gehad heeft en één (?) jaar assistent van jong Ajax geweest is. Volgens mij is ie ook altijd bij Lucky Ajax en al dat soort events. Best apart.
4 -11
Raydo
Ach, zo is Ron Brandsteder ook lid van Ajax. Dat hele lidmaatschap pure willekeur.
1 -1
3*stars*3
Snap al die minnetjes niet maar ben het met jou eend.
1 -1
chrisjuhhh
De zelf benoemde erelid H. Henrichs wil ook weer uit zijn grot komen en denkt van 'Nu kan het wel weer eens " , maar voor Ogararu is het wel leuk en gefeliciteerd
8 -5
ajax1forever
H. Henrichs spreekt normaal via pop E. v/d Sar. Hij en consorten zijn het kwaad bij AJAX(erven Harmen, v/d Eijden. Coronel).
3 -6
Youri08
Waarom is hij geen trainer meer bij Ajax?
0 0
kleinedraaicirkel
Ging volgens mij een cursus doen in zijn thuisland om een betere trainer te worden en daar iets op te zetten. Dit was maar voor een jaar, keert volgend seizoen gewoon terug bij Ajax.
0 0
Youri08
Thx
0 0
booya4afca
Blijft apart dat oud-spelers en legendes als Sjaak Swart hier 65+ jaar op hebben moeten wachten.
Zeker als je ziet hoe snel Ogeraru hem krijgt...
2 -6
chrisjuhhh
Sjaak is erelid .
4 0