Ajax O15 speelt gelijk tegen lastig Legia

JipVR, 29-08-2017 om 18:20, 4392 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax O15 heeft dinsdag een lastige oefenwedstrijd niet weten te winnen van de leeftijdsgenoten van Legia Warschau. Het leek er echter op dat de Polen een stukkie ouder waren, aangezien de Amsterdammers tegen elf reuzen speelden. Het werd uiteindelijk 1-1.

Ajax begon de generale repetitie voor de Super Cup redelijk, maar tegelijkertijd afwachtend. De spelers van Legia Warschau leken hetzelfde strijdplan te hebben, waardoor beide ploegen niet echt tot grote kansen kwamen. Voor rust waren er echter aan beide kanten een paar mogelijkheden op de openingstreffer. 

Na de thee veranderde er niet veel aan het spelbeeld, ondanks de wissels die trainer Richard Knopper had doorgevoerd. Pas vlak voor het einde werd er gescoord door Legia, dat met de overwinning aan de haal leek te gaan. Maar diep in blessuretijd was daar Kik Braspenning op aangeven van Jahnoah Markelo: 1-1.

Opstelling Ajax: Van den Heuvel (Dijkstra 36'); Oostwoud, Rensch, El Mobaret, Dakriet (Misidjan 36'); Yah (Regeer 60'), Regeer (Mukeh 36'), Quaedvlieg; Markelo, Braspenning, Achemlal.

Scoreverloop:
0-1 Legia (69')
1-1 Braspenning (70')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!