Nordsjælland houdt Jensen uit Ajax' handen

BvdPloeg, 22-08-2017 om 13:10, 2711 views, Ekstra Bladet |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

FC Nordsjælland is niet van plan om Mathias Jensen deze transferperiode te laten gaan, zo meldt Ekstra Bladet. De Deense krant claimt dat Ajax interesse heeft in de middenvelder, maar die komt (voorlopig) niet naar Amsterdam.

FC Nordsjælland verkocht deze zomer al spits Marcus Ingvartsen voor ruim vijf miljoen euro een KRC Genk en oud-Ajacied Stanislav Lobotka voor ongeveer dezelfde prijs aan Celta de Vigo. Andreas Maxsö verruilde de Deense club bovendien al voor het Turkse Osmanlispor FK. Nordsjælland hoeft naar eigen zeggen dus niet meer te verkopen en wil dat ook niet.

Kasper Hjulmand, coach van de club, praat liever niet over de Ajax-interesse. 'Mathias gaat nergens heen. Hij speelt veel in een competitie waar hij genoeg weerstand krijgt. Het is een goede vraag hoe lang we hem kunnen houden, maar de bedoeling is om hem in ieder geval tot volgend jaar zomer niet te verkopen. Er mogen geen spelers meer weg.'

Sportief directeur Carsten V. Jensen is niet verbaasd dat Ajax het 21-jarige talent volgt. 'Onze stijl en manier van spelen is vergelijkbaar met dat van Ajax. Het is duidelijk dat ze interesse hebben en hij heeft ook de potentie om daar te spelen.' Jensen speelt sinds zijn veertiende bij FC Nordsjælland, waar hij nu al drie jaar in het eerste speelt.

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXTHELEGEND
Misschien heeft Jensen zelf ook nog iets te vertellen ?
0 0
Youri08
Als we toch jonge middenvelders volgen: Manu Garcia van NAC/ ManCity.
0 0
Bil
Liever de middenvelder van NEC halen.
1 -6
Ozymandias
Heb je deze Jensen vaak zien spelen? Trouwens lijkt Kadioglu mij een prima speler voor Ajax. Die kan met het eerste meetrainen en met Jong Ajax in de Jupiler League zijn wedstrijden spelen.
1 -2
Ferd
Alle 15/16/17/18 jarige talenten die er in Nederland bovenuit steken moet Ajax halen, mits ze in een Ajax systeem kunnen spelen. Daarmee zorg je dat je altijd doorstroom hebt van Ajax waardige spelers. En daar valt Kadioglu ook onder, net als Schuurs.
6 0