Weijs: 'Een pure liefhebber, altijd zichzelf'

JesseTH, 14-07-2017 om 08:05, 5292 views, De Limburger |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Willem Weijs, jeugdtrainer in de opleiding van Ajax, is bedroefd over het nieuws omtrent Abdelhak Nouri. Weijs werkte samen met hem op De Toekomst en bewaart daaraan speciale herinneringen.

'Ik deed dat seizoen geregeld techniektraining met hem', spreekt Weijs over zijn eerste jaar met Nouri in de B1. 'Zijn technische bagage was al heel goed, maar toch had hij een geweldige drive om die oefeningen zo intens mogelijk af te werken. Dat was Nouri pur sang. Op dit niveau zie je wel eens jongens die arrogant gedrag vertonen. Maar dat was bij Nouri nooit te bespeuren. Een pure liefhebber, altijd zichzelf', aldus Weijs tegenover De Limburger.

'Dat was een enorme klap', vervolgt hij over het nieuws wat donderdag naar buiten kwam. 'Ik heb drie kwartier wezenloos voor me uit zitten te staren. De berichten van de afgelopen dagen waren voorzichtig optimistisch. En dan volgt nieuws dat als een bom inslaat. De enige keer dat er een soortgelijke sfeer heerste, was na het overlijden van Johan Cruijff vorig jaar. Iedereen is er kapot van. Donny van de Beek zette een foto op het net waarop hij als kleine pupil samen met Nouri aan het ballen is. Het is keihard. Dat dit juist hem moet overkomen. Je gunt dit niemand, maar juist Nouri nog het allerminst.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bensco
Begin het nu pas een beetje te beseffen man.. de wereld zit soms fucked up in elkaar. Uitgerekend appie, een van de beste personen en een voorbeeld voor Nederlandse moslims moet dit overkomen. Slaat echt nergens op, zit totaal geen logica achter.. wil wel bidden maar als je dit zo ziet geloof je toch niet god?
0 0
FlyingDutchMan
Je mag het niet zeggen, maar waarom ook uitgerekend Nouri?
0 0
driesterren***
Gaat hier niet om wat je bent! Appie was gewoon een fantastische gozer zonder kapsones! Appie was Appie!
Appie is op dit moment ff meer dan een geloof!
0 0