Vlog De Ligt en Eiting: 'Raarste van het team'

BVeenstra, 08-07-2017 om 12:15, 7199 views, Ajax TV |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Matthijs de Ligt en Carel Eiting hebben in hun derde en laatste vlog op Ajax TV een vervolg gegeven aan de rondleiding door het spelershotel in Oostenrijk. Ze bezoeken onder meer Abdelhak Nouri en de sauna.

Maar allereerst wordt de kamer van De Ligt bezocht. De jonge verdediger ligt met 'Pablito', ook wel Davinson Sánchez genoemd, op de kamer. Daarna bezoeken ze de kamer van Nouri. In de kamer van Nouri is het een behoorlijke bende en bovendien klaagt 'Appie' over zijn kamergenoot Ziyech. De spelmaker zou namelijk nogal snurken.

Daarna wordt de sauna bezocht en onderweg daarnaar toe ruikt het nogal naar pizza. De Ligt geeft toe dat hij behoort tot de pizzageneratie. Vervolgens zien we Ziyech genieten van het bubbelbad, is Donny van de Beek aan het herstellen en komen ook Mateo Cassierra en David Neres ('de raarste gast uit het team') in beeld.

Bekijk de video hieronder:

Op reis met Carel en Matthijs | Deel 3 (slot)

Carel Eiting en Matthijs de Ligt leiden ons rond in het spelershotel van Ajax in het Oostenrijkse Zillertal. Bekijk deel I ► http://ajax.ms/BvS Bekijk deel II ► http://ajax.ms/Bvr ►SUBSCRIBE NOW http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW US Twitter: http://twitter.com/afcajax Facebook: http://facebook.com/afcajax Instagram: http://instagram.com/afcajax Snapchat: AFCAjax

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied0343
Cassiera is wel n kast zeg, pfoe
1 0