Vlog De Ligt en Eiting: Een kijkje in het hotel

BVeenstra, 06-07-2017 om 20:05, 19020 views, Ajax TV |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax-talenten Matthijs de Ligt en Carel Eiting zijn tijdens het trainingskamp in Oostenrijk verantwoordelijk voor een driedelige vlog bij Ajax TV. In deel 1 stellen de spelers de ander voor en geven ze wat sfeerbeelden vanuit het hotel.

Volgens De Ligt is Eiting de meest wijze persoon op aarde. Dat is soms heel irritant, maar ook leuk in discussies, vindt De Ligt. Eiting wil namelijk altijd zijn gelijk halen. Verder vindt De Ligt zijn teamgenoot een groot talent. Eiting vertelt op zijn beurt dat De Ligt een goede zanger is en dat hij bekendstaat als wetenschapper. Hij denkt namelijk alles te weten, maar andere mensen denken daar nog weleens anders over.

Vervolgens geven de heren een rondleiding door het hotel. Zo zou Daley Sinkgraven altijd op zoek zijn naar WiFi en wordt Joël Veltman gepusht om zijn contract te verlengen. Verder zien we beelden vanuit het restaurant, de wijnkelder en de gang richting de kamers.

Op reis met Carel en Matthijs | Deel 1

Carel Eiting en Matthijs de Ligt leiden ons rond in het spelershotel van Ajax in het Oostenrijkse Zillertal. ►SUBSCRIBE NOW http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW US Twitter: http://twitter.com/afcajax Facebook: http://facebook.com/afcajax Instagram: http://instagram.com/afcajax Snapchat: AFCAjax

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Petervandersluis
Leuke sympathieke, intelligente jongen die Carel.
0 0
LS16
Sinds kort ben ik Ajax toch maar op snapchat gaan volgen. Levert net als dit filmpje veel spontane beelden op waardoor je de spelers iets beter leert kennen!
1 0
RaynoFischer
Haha aljd leuk dit soort beelden :)
0 0
Dexy
Bazen!
0 0
NouridolbergNeres34
Die vermaken zich wel.
0 0
W Z A W Z D B
Leuke kerel die Carel.
5 0
SuperJood2016
Prachtig om te zien dit inderdaad.
1 0
Sjaakvaak
Haha fantastisch om te zien dit! Vlogs doen het sowieso goed bij de jeugd maar ook voor de wat ouderen leuk om dit te volgen!!
9 0
Ajax#1900
Vind ik ook. Zo is het veel spontaner. Die normale filmpjes zijn vaak te voorspelbaar. Ben geen fan van die vloggers op yt, maar af en toe is het stiekem wel leuk ;)
3 0
DaishRedan
Vlogs is een en al onzin maar zoals die van Ajax waarvan je zelf ook wat van leert is altijd leuk om te kijken
0 0
Ajax#1900
Eens. Dit is een leuk inkijkje door sympathieke gasten gefilmd. Meer hier van en minder treitervloggers
0 0
MSwertz92
Ook bij de jong-volwassen denk ik hoor :) Ben benieuwd naar deel 2.
2 0