Vader Van de Beek erg trots op Donny

BVeenstra, 01-07-2017 om 13:30, 19320 views, Ajax.nl | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

André van de Beek is enorm trots op zijn zoon Donny van de Beek. De middenvelder lijkt aan de vooravond te staan van zijn eerste seizoen als vaste basisspeler van Ajax en tijdens de bosloop afgelopen vrijdag eindigde het talent als eerste. De toon voor het nieuwe seizoen lijkt gezet.

'Een mooi resultaat, vorig jaar was hij tweede en nu loopt hij het record van Gudelj uit de boeken. Conditie is belangrijk voor hem en hij heeft er alles aan gedaan om zo fit mogelijk te geraken', aldus vader Van de Beek, die zijn zoon overal volgt, in gesprek met Ajax.nl. 'Met 21 man gaan we mee naar Oostenrijk voor het trainingskamp. Elke wedstrijd zoek ik even oogcontact met Donny. Bij uitwedstrijden neem ik vaak een fluitje mee, dan weet hij me wel te vinden. Wanneer de supporters zijn naam scanderen krijg ik spontaan kippenvel.'

Bij de jeugdclub van Van de Beek, Veensche Boys, zijn nu zeshonderd stoeltjes te vinden die eerst werden gebruikt in de Johan Cruijff ArenA. Door de renovatie in het stadion, waardoor de oude zitplaatsen overbodig werden. 'Donny moest lachen toen ik hem vertelde dat we hier die stoeltjes gingen ophalen. Hij is er wel blij mee, want hij is nog steeds kind van de club. Zo'n drie keer per week is hij bij Veensche Boys te vinden. Deze donderdag was hij er bijvoorbeeld nog.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AbdelhakNouri22
Mooi om dit artikel te lezen op ajax.nl.
0 0
3*stars*3
Altijd mooi om te lezen dat vaders zo hun kids supporten.
Ben benieuwd naar Donny in komend seizoen.
Het liefst op 6 zodat er ruimte gemaakt kan worden voor Frenkie of Nouri op linkshalf.

Lasse pakt sowieso wel zijn minuten maar moet zich weer erin proberen te knokken...
0 0
Rinus M.
Prettig dat er ook nog Ajacieden zijn die niet permanent aan een transfer worden gelinkt, benieuwd of dat na dit seizoen ook nog het geval is. Laat Klaassen een voorbeeld zijn.
0 0
AFCAGERT
wie de bal kaatst kan hem terug verwachten!
0 0
NouridolbergNeres34
Dit is toch wel onze nieuwe aanvoerder hoor in de toekomst als ziyech weggaat volgend jaar, donny captain maken. Mooi om te lezen van zijn pa dat hij zo betrokken is en bij alle wedstrijden komt van zijn zoon.
0 0
afckoekwaus
weet iemand de volledige uitslag van de Bosloop?
0 0
RvhC74
Dit wordt de nieuwe toekomstige leider van AJAX!
0 0
kevinyounes11
leuke kerel die donny
1 0
FlyingDutchMan
Ben heel erg benieuwd hoe hij het komend seizoen gaat doen, of hij een basisplaats krijgt en deze kan vasthouden! In elk geval een echte ajacied voor wie veel minuten lonkt!
0 -1