El Maach: 'Mijn hele leven al voor Ajax'

BVeenstra, 29-06-2017 om 20:55, 7785 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Issam El Maach heeft enorm veel zin in zijn nieuwe avontuur bij Ajax. De talentvolle keeper werd door Ajax overgenomen van Vitesse en zal aansluiten bij Ajax O19. In Amsterdam tekende hij een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

'Ik ben mijn hele leven al voor Ajax, dus het is wel een droom die uitkomt', luidt zijn eerste reactie tegenover Ajax.nl. Vervolgens legt de goalie uit wat voor type doelman hij is. 'Ik ben iemand die goed op de lijn is, kan uit mijn doel keepen, de coaching zit goed. Ik begin in Onder 19. Verder zullen we wel zien wat er gaat uitkomen', aldus El Maach.

Erik Heijblok, keeperstrainer in de bovenbouw bij Ajax, is erg content met de komst van El Maach. 'Het is een aanvallende keeper, heeft een aantal voorwaarden die belangrijk zijn om bij Ajax te kunnen spelen. Hij is sterk op de lijn, durft in zijn diepte te spelen, is voetballend goed onderlegd en durft in zijn flankenspel uit zijn goal te komen. Het is een keeper met veel lef.'

(Foto: Ajax TV)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Stefanaladin
Las ook ergens dat hij bij jong zou aansluiten?
0 0
Myers
Dat is toevallig, ik ook!
0 0
FlyingDutchMan
Staat deze jongen bekend als een talentvolle keeper? Of gaan we verder met de verkeerde keepersopvulling? De enige die voldeed is naar Twente..
1 0