D. de Wit en Nunnely trefzeker bij Oranje O19

JipVR, 27-06-2017 om 22:46, 2805 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Dani de Wit en Ché Nunnely (2x) waren allebei trefzeker tijdens een oefenwedstrijd van Oranje O19 tegen KAA Gent O21. De Nederlanders wonnen met liefst 6-0 tijdens de laatste oefensessie voorafgaand aan het EK.

Bondscoach Maarten Stekelenburg wilde zoveel mogelijk spelers in actie zien en zodoende kwamen Ajacieden Navajo Bakboord, Dani de Wit, Ché Nunnely, Boy Kemper en Noa Lang allemaal aan bod tijdens de wedstrijd tegen de Belgische ploeg. 

De Wit scoorde de 3-0 in de 35e minuut, waarna Nunnely vanaf elf meter de 4-0 voor zijn rekening nam. Laatstgenoemde scoorde in de absolute slotfase nog de 6-0 voor Oranje, zo meldt Ajax.nl. Op 29 juni reist de selectie van O19 naar Georgië, waar het EK van 2 tot en met 15 juli gehouden wordt.

Opstelling Nederland
Eerste blok: Bijlow, Bakboord, Zwartjens, Obispo, Carolina, De Wit, Koopmeiners, Kadioglu, Nunnely, Piroe, Dilrosun.
Tweede blok: Bijlow, Bakboord, Dekker, Obispo, Kemper, Kongolo, De Wit, Kadioglu (Lonwijk), Dilrosun, Piroe (Grot), Lang.
Derde blok: Paes, Dekker, Zwartjens, Carolina, Kemper, Kongolo, Koopmeiners, Lonwijk, Nunnely, Grot, Lang.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Afcagauke95
Nunnely potentieel 1?
1 0
ProBono
Nja zoals Lukoki en De Sa ook Ajax 1 hebben gehaald..
0 0
Ozymandias
Nunnely heeft meer potentieel dan Lukoki en De Sa. Hij heeft een betere dribbel en voorzet. Alleen werd hij veel te vroeg naar de A1 doorgeschoven en is hij daardoor stil komen te staan in zijn ontwikkeling. Het afgelopen halve seizoen heeft hij de weg omhoog weer ingezet en maakte hij een redelijke indruk. Hopelijk kan hij komend seizoen de weg omhoog doorzetten want hij was ooit (samen met Malen) het grote talent van zijn lichting.
0 0