[Update III] ArenA bijna helemaal rood

JesseTH, 21-07-2017 om 12:30, 89367 views, Ventos |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Aan het einde van vorig seizoen werd er al hard gewerkt aan vernieuwing van de stoeltjes in de Johan Cruijff ArenA. Nu lijkt uit een post op Instagram dat er weer is gesleuteld aan de tribune. Vooral op de tweede ring op Zuid is hard gewerkt, waardoor deze nu helemaal rood kleurt.

 

Amsterdam Arena #ajax #amsterdam

Een bericht gedeeld door Adam Woodhouse (@adamwoodhouse92) op

Update - 13.29 uur (11 juli 2017)
Er worden grote stappen gezet in het vervangen van de stoeltjes in de Amsterdam ArenA, zo blijkt uit een tweet van Floris Roos. Op de afbeeldingen in de tweet is te zien hoe nu zowel het logo van Ajax als de tekst 'Ajax' in de tribune verwerkt is.

Update II - 14.25 uur (19 juli 2017)
De lange zijde van de Johan Cruijff ArenA is nu bijna helemaal roodgekleurd, zo blijkt uit een tweet van Ventos. Eerder werd het logo van Ajax al zichtbaar in de tribune en nu kleurt de gehele oost-tribune rood.

Update III - 12.30 uur (21 juli 2017)
Het Twitter-account van de ArenA heeft vannacht een nieuwe foto gepost van hoe het Ajax-stadion er nu uitziet. Wat te zien is, is dat de hele lange zijde nu bijna af is, aan één kant zelfs al helemaal. De korte zijde kent nog wel oranje en blauwe stoelen. De verwachting is dat deze op korte termijn vervangen worden. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WyZynDeBeste
Ze zijn al begonnen aan Noord 2, dat is super.

Weet iemand of het uitvak ook gedaan is? Deze lijkt overgeslagen namelijk als je heel goed naar de stoelen kijkt op de foto. Kan ik ergens begrijpen zodat eerst alle AJacieden in thuisvakken een nieuwe stoel hebben.
0 0
DirkvanDam
hoop toch tijdens de wedstrijden de stoeltjes niet te zien :'). ziet er wel strak uit!
0 0
DirkvanDam
hoop toch tijdens de wedstrijden de stoeltjes niet te zien :'). ziet er wel strak uit!
0 0
SpartAjax
Er is nog grnoeg niet rood, pittige job... wat rood is ziet er strak uit !!!!
0 0
3*stars*3
Netjes, eindelijk na 21 jaar!
0 0
Ajax#1900
Echt eentje in het kader van ‘duurt even, maar dan heb je ook wat' ;)
0 0
Ajax27
Stoeltjes hebben gewoon een levensduur. Zou geldverspillerij zijn als je stoeltjes die 20 jaar mee gaan al na 10 jaar gaat vervangen.
0 0
Causio
Dat ziet er echt heel veel beter uit dan dat kleuren pallet dat waarschijnlijk niemand ooit mooi gevonden, JC Arena, rode stoeltjes, ook een mooie kleur rood. Ooit gaat het beter.
0 0
WyZynDeBeste
West 1 en West 2 moeten dan natuurlijk ook nog. Maar dit ziet er al heel goed uit. Zeker vanuit tv-perspecfief omdat de cameras op west staan.
0 0
MSwertz92
Gaat dat oranje en blauwe ook nog weg ?
0 -11
Middenweg401
Ze gaan het hele stadion oranje en blauw maken. De rest moet nog gebeuren.
28 -1
Afcas20
ja ofc
0 0
Stuy
Dit seizoen maar een mozes op lange zijde oost :)
1 0
AFCAsphere
Gaan de dagjesmensen leuk vinden :p
0 0
Yo
2e ring noord en west nog en hoofdtribune
0 0
AFCAsphere
Op de foto is duidelijk te zien je aan de grijze en blauwe stoeltjes dat de lange zijde west ook nog niet gedaan is.
0 0
Middenweg401
Tweede ring West moet ook nog toch? En daarna de zwarte details als dat nog door gaat (zal wel de finishing touch worden).
Wordt mooi! Logo ook, ondanks gezeik. Op een tribune kun je een logo alleen maar abstract weergeven zoals het ook al was natuurlijk). Juist hier voldoet het nieuwe logo wel.

Ik ben wel benieuwd of er aansluitend op dit project nog iets gecommuniceerd wordt over eventuele laatste minimale uitbreiding (deel van) hoeken bijvoorbeeld. Of dit het hier bij blijft wat betreft de binnenkant.
Mochten de hoeken niet gevuld (of tenminste de bovenste helft) worden, dan hoop ik wel dat ze die grijze randen daar rood maken net als de boarding. Dat is wel heel eenvoudig.
Misschien ook een likje verf op de betonnen vloer (groen of zwart) bij Noord?
0 0
Red Devil
Ziet er toppie uit.
0 0
Cello
Het ziet er mooi uit, toegegeven!.
Voor mij persoonlijk maakt het niet veel uit. De oude situatie of deze.... ik bedoel, wanneer ik, net zoals de meeste anderen, in het stadion ben is het gevuld met supporters en ja...., dan zie je òf merk je echt niks ervan dat de stoeltjes nu allemaal rood zijn.

Dat alles nu rood is en daarmee meer uitstraalt en ajax-stadion te zijn is vooral mooi voor diegenen die in en vrijwel leeg stadion komen èn voor de plaatjes van de tribunes in de JCA.

Maar verder....het ziet er mooi uit!.
1 -3
Middenweg401
Het stadion is zo vaak in beeld los van de wedstrijd. Denk aan interviews bijvoorbeeld.
0 0
Fredschuit1
De JCA is vaak niet helemaal gevuld. En dan bleef je die oerlelijke kleuren door de menigte zien. Dit heeft zoveel meer uitstraling. Het straalt eindelijk weer Ajax uit. Ook leuk voor al die toeristen die de Arena eens willen bezoeken.
0 0
jariafca020
Ben benieuwd hoe het er in het echt uitziet. 2 augustus maar even kijken.
1 0
BillSplate
Kijk dat begint er goed uit te zien. Begint steeds meer een Ajax stadion te worden waar de fans ook blij van worden.
1 0
Ajax4xbestevaneuropa
http://www.afca.nl/rolf-en-benno-l/
0 -2
Sallons@AS
Ik snap niet waarom er mensen zijn die over dat logo zeiken. Dat logo was al sinds de opening van het stadion verwerkt in de stoeltjes. De mensen vd JCA hebben alleen de stoeltjes om het logo vervangen. Niet doen alsof dat logo nu pas word opgemerkt. Ik vind het wel mooi. Het stadion straalt Ajax uit. Heerlijk. Ik zag op een voorbeeld dat de Andreaskruizen in de hoeken van de 2e ring verwerkt waren, maar zie dat nu niet. De kruizen zou het plaatje echt afmaken naar mijn mening.
5 0
Johnvanessen
Komt later! Net als 'witte' Ajax later kwam :) maar ziet er al mooi uit!!
1 0
Ajaxbrl
Eindelijk!
2 0
Ajax4xbestevaneuropa
Geloof het of niet, er zijn nog zat Ajacieden die denken dat Ajax gewoon 4 letters zijn die toevallig leuk achter elkaar stonden.
Ajax was een Griekse strijder. Velen denken: Weten we allemaal al lang! Maar zoek maar ff het oude logo op en denk aan een Griekse strijder icm de club Ajax, wereldwijd respect en roemrucht door elke Europese prijs te hebben die er is. Het oude logo straalt uit waar Ajax voor staat: Legendarisch.
Het huidige logo kwam tot stand door een invloedrijke man bij Ajax die het graag wilde veranderen, Rolf Leeser heet hij. Dit was marketing technisch simpeler, 11 streepjes die dan samen het logo vormde. Terwijl als je het vergelijkt met het oude, elke vorm van kunst en voetbal-echtheid is verdwenen. Meer een logo voor een bedrijf dat vond dat het logo op hun muur niet goed leesbaar was vanaf de weg en het maar wat simpeler moest. Rolf Leeser.
Terwijl als je goed kijkt naar bijvoorbeeld het logo van Barcelona, je heel veel kleine streepjes ziet en zelfs een balletje dat je met een vergrootglas moet zoeken.
Leeser's logo past bij de zakelijkheid van Ajax, de bestuurskant die altijd een vinger in de pap willen. Want je maakt mij niet wijs dat zakenman Leeser uit clubliefde een logo ontwierp. Sluit niet uit dat hij een contract heeft dat hij tot zijn dood elk jaar een percentage krijgt omdat Ajax zijn logo gebruikt.
0 -7
X-RaY
Het begint er op te lijken!
1 0
WyZynDeBeste
Schitterend.
2 0
Jarl1989
Ziet er goed uit. Sommige vinden de letters op elkaar gepropt. Vind het wel mee vallen. Ziet er gewoon strak uit!
2 0
Maxwell_5
Het is een knipoog naar de stoeltjes in stadion de Meer. Wat dat betreft, echt bravo voor degene die daarover heeft nagedacht. Alleen daar was geen tweede ring, nu lijken de letters inderdaad een beetje gedrongen over te komen.
0 -1
Leviathan
Dat rood is echt 100x mooier. Ademt meer voetbal ofzo dan die regenboog.

En lees allemaal over t logo het blijven wel stoeltjes he.. Tis geen 4k tv waar je naar kijkt.
6 0
Labrador
Wat gaaf. Ik ben er blij mee.
2 0
Mokum31
Ooooh mooi
Haal Sneijder
3 -2
AFCAwooz
Ik vind het mooi! Mensen die zeggen dat die letters teveel op elkaar staan, moeten eens nadenken. Je zit ook met die trappen die de letters anders onderbreken. Dat is helemaal geen gezicht. En als je tussen elke twee trappen een letter doet, kom je niet goed uit en staat AJAX niet mooi in het midden. Mooie oplossing zo. Veel beter dan die kauwgomballenbak!
7 0
SPRKY020
AFC AJAX had wel gepast :D!

Maar nee, mee eens. Vind het er gelikt uitzien! :)
0 0
Mözil
AFC had wel gepast inderdaad, maar aan de andere kant: wanneer wordt de term AFC Ajax nog gebruikt (alleen Europees volgens mij?). Ik vind het echt zo veel beter geworden!!
1 0
HZMKK
Vind t niet mooi zo op elkaar gepropt
1 -3
rogerbandit
Wat een reacties weer........ Het is ook nooit goed of het deugt niet........
5 -1
Mokum31
Man hou op
Als het gevuld is zie je niks
1 -3
Ruff Rhythim
Waarom ergerden de supporters zich dan aan de oude kleurensetting? Als je ze toch niet ziet...?

Rare redenering dus dan...
0 0
Mokum31
Geen idee! Moet zeggen het ziet er wel mooi uit.
Was gewoon tijdens plaatsen geïrriteerd.
Kan mij die kut stoeltjes schelen ... ik wil Sneijder :-)
0 0
Maik
Hahaha. Ziet er wel mooi uit!
0 0
chrisjuhhh
Allemaal betweters of jaloezie PSV supporters , want die betalen mee aan hun stoeltjes door eerst de oude te kopen . XD
1 -1
skinny hein
ja echt he....zeikerds weer. Alle stoelen rood : check ...Logo : check...3 zijkanten gracht al dicht met extra rijen : check...zuid 1 staan : check. Die letters krijg je gewoon lastig goed ivm de trappen (die had je niet in de Meer..ja 2 stuks ipv 6). Wees blij met elke verbetering ipv eeuwig zeiken.
4 0
Afca85meer
Ik vind hem niet heel erg gelukt. Jullie wel?
0 -8
Sallons@AS
Gast, dat logo zat er al. Ze hebben de stoeltjes eromheen alleen vervangen door nieuwe stoeltjes in een iets donkerdere kleur rood en die afschuwelijke strepen eromheen zijn weg. Ik ben er blij mee. Prachtig. Misschien dat het ook een goed plan was geweest om de naam 'Johan Cruijff' in de stoelen van de sfeervakken of aan de andere lange zijde van het stadion te verwerken in de stoelen gezien de naamsverandering.
1 0
MosesD
Mooi zoals in de Meer!
1 0
Ajax412
Gaat er steeds beter uit zien, hopen dat het allemaal klaar komt voordat het seizoen begint! Weet niet precies wat de planning is, maar ik heb het idee dat ze goed op schema liggen met de stoeltjes. Het verleden heeft bewezen dat deze verbouwingen moeilijk op schema te houden zijn, chapeau dat het zo soepel verloopt. En nu nog dat groen eruit!
0 0
WyZynDeBeste
Het wordt echt super. Ik hoop dat Noord 2 nog af kan komen voor de vCL. Maar dat zal lastig worden.
0 0
Fredschuit1
Begint er al mooi uit te zien. Ben blij dat langzaam die oer lelijke kleuren oanje en groen verdwijnen. Hoop dat de 2de ring op noord ook nog af komt voor het begin van het nieuw seizoen. Maar wat zijn ze nu op die onderste rij aan het doen? Mis in ene het een en ander. Vnm tussen bij de letters JA. Zou dat met Sensation te maken hebben?
0 0
w86
Zijn dat niet de persplaatsen? Daar zit altijd zo'n bureau in.
0 0
Fredschuit1
Dat is aan de overkant op de 2de ring. Heb het over de 1e ring..
0 0
pettuh
Eerder zag ik op enkele foto's alvast hoe het eruit komt te zien. Hier zag je in alle hoeken de Amsterdamse vlag in verwerkt (Andreaskruizen). Ik zie hier nu helemaal niks van terug. Weet iemand hier meer van?
0 0
WyZynDeBeste
Dit doen ze in 1x als de hele tweede ring klaar is, denk ik.
1 -1
Fredschuit1
Gaan ze er later in verwerken.
0 0
Dwergje48
Ik vind dat er best wat meer ruimte tussen de letters had mogen komen. Ook vind ik het logo vrij "smal". Verder is het natuurlijk een hele verbetering!
3 -2
Johnnie
Tevreden tot nu toe. Komen er nog ergens witte stoeltjes?
0 0
Fredschuit1
Alleen nog in de Andreas kruizen..
0 0
Jeremy1987
Wat een verademing dat die lelijke groene en oranje stoeltjes eindelijk weg zijn!
1 0
kleinedraaicirkel
Ik vind het totaal niet mooi die letters. Lijkt wel in elkaar geperst, maar dat is mijn smaak..
3 -6
Dwergje48
Er had inderdaad wel wat meer ruimte tussen de letters gemogen.
1 -1
AFCAwooz
Dan worden de letters onderbroken door die trappen en dat is nog lelijker denk ik.
2 0
nvd-afca
Of gewoon op elk vak een letter.
0 0
AFCSANCHEZ
Dan kom je niet mooi in het midden uit, Ajax is een even getal, 4 letters. Als je in ieder vak dan een letter gaat plaatsen, dan staat het woord of meer naar links of meer naar rechts..
3 0
kleinedraaicirkel
Er is teveel met rood gewerkt en had idd meer ruimte tussen de letters gemoeten. Lijkt ook wel of de X een stuk groter dan de rest.
1 -1
Rdewaal14
Dat begint erop te lijken!
0 0
A-west
Nieuw matje erin.? Na de toppers, ziet er mooi uit. Nieuw denk ik.
0 0
JJAFCA
Schijnbaar lastig om stoelen in een en dezelfde tint rood te krijgen, des al niettemin aanzienlijke verbetering.
1 -11
Ajax27
Echt jonge... het gebrek aan cellen bij sommigen in het koppie hier op AS, zucht...
5 0
JJAFCA
Hoi Ajax27, dank voor je zinnige bijdrage. Doen we niks mee.

Je moet vast een overvloed aan cellen hebben of staat 27 voor de hoogte van je IQ?
0 -11
Ajax27
dank je wel voor jou topreactie. Ik ben nu bezig met het verzamelen van 1001 tinten rode stoeltjes om in de Arena te plaatsen. Bij sommige laat ik de plastic hoes eromheen zitten, andere oude rode stoeltjes laat ik gewoon staan, oh en de zon helpt me ook om wat stoeltjes een andere tint te geven, waar Meneer schaduw me helpt om wat stoeltjes donkerder te verven. De ring erboven doen we over een paar jaar wel. Update is ten slotte iets dat helemaal af is, daarom noemen we het een update.
10 -1
Fredschuit1
Straks hebben ze allemaal dezelfde tint. Je kijkt nog deels naar oude stoelen en stoelen met plastic eromheen.
1 0
Myers
Gaat de goede kant op. Wanneer beginnen ze met de omgangen en de buitenkant?
0 0
JPC40
beelden gaan nogal snel volgende keer langzamer, je ziet de helft zo niet.
1 -4
Horrontelli
Ik heb De Meer nog meegemaakt en ik vind het heel pijnlijk aan deze foto dat terwijl de zon op zn hoogste punt staat er kunstlicht moet zijn om het gras te laten groeien.
3 -11
X-RaY
Ik at vroeger wel eens een raider maar dat is nu ook verleden tijd.
5 0
Horrontelli
Als je slecht gras prefereert boven goed gras heb je zeker een punt. En dat van die Raider vond ik echt heel grappig. :)
0 0
ram
Heel pijnlijk. Niet te doen.
1 0
skinny hein
ik mis de gulden ook zo erg
1 0
afca95
Komt door het gras dat wilt maar niet met zn tijd mee :P
0 0
ZwartNazareth
Ik heb nog meegemaakt dat ik niet kaal was.
9 0
skinny hein
pijnlijk ??? kom op man..fokking 20 jaar geleden. Soms heel raar om ouwe beelden te zien maar pech.
0 0
NouridolbergNeres34
Gaat al de goede kant op
0 0
WyZynDeBeste
Ik hoop dat Oost 2 nog gedaan kan worden voordat we beginnen aan het nieuwe seizoen.

Wat opvalt is dat de XXX nog niet gedaan is. Zouden ze wel allemaal tegelijk doen.
0 0
Ajacied33
Kan me niet snel genoeg gaan. Weg met die oranje/blauwe stoelen
9 0
Ajaxamersfoort
dat oranje kan echt helemaal niet nee
0 0