[Update] Ook prachtige woorden El Ghazi

JipVR, 17-06-2017 om 16:26, 11562 views, Instagram |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

John Heitinga, die aanstaand seizoen Ajax O19 zal leiden, heeft middels zijn Instagram-account laten weten dat hij trots is op Marcel Keizer. De Amsterdamse club maakte dinsdag bekend dat Keizer Peter Bosz zal opvolgen als trainer van Ajax 1. 

'Grote felicitaties aan Marcel Keizer, die de nieuwe trainer van Ajax 1 is. Naar mijn mening is die keuze welverdiend en ook zeer terecht! Daarnaast kan ik jullie met trots vertellen dat ik Ajax O19 ga trainen komend seizoen. Ik ben blij dat de club mij deze kans geeft.'

 

Big congrats to Marcel Keizer on becoming the new @afcajax head coach. Well deserved and a great choice in my opinion! I am also very happy to announce that I will start my career as a head coach at Ajax Under 19 next season. I am proud and glad the club will give me this change #ajax #afcajax

Een bericht gedeeld door John Heitinga (@johnheitinga) op

Update - 18.02 uur (17 juni 2017)
Ook Anwar El Ghazi heeft met mooie woorden gereageerd op het aanstellen van Marcel Keizer als trainer van Ajax. De vleugelaanvaller kent Keizer van de tijd dat hij naar Jong Ajax werd verbannen en gelooft in de opvolger van Peter Bosz. 'Dik verdiend Marcel Keizer! Blijf uzelf en laat zien wat u kunt', waarna de ex-Ajacied Keizer prijst om zijn kwaliteiten. 'Ik heb er vertrouwen in!'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gras
Melodramatische titel weer hoor. Alsof het oom een grafrede gaat.

Van mij mag het nu weleens stoppen met de uitingen van vertrouwen. Keizer is de keuze, klaar. Het wordt nu een overkill, waardoor je het tegengestelde effect gaat krijgen.
0 -3
Freddy Al
Opvallend dat veel mensen spontaan hun vertrouwen in Kezer uitspreken,dat geeft moed !
0 0
Ajacied33
Mooie woorden van EL Ghazi. Fijne trainer zal Keizer zijn als ik die verhalen hoor een beetje
3 -1
Koenniiee
Ik hoop ontzettend dat John geleerd heeft van zijn tijd bij Marcel Keizer. Die KNVB trainercursus is echt niet hoe je wilt voetballen. Je kunt veel beter duiken in tactische analyses op het internet of.. nog beter, ervaring opdoen bij iemand met een fantastische kijk op voetbal.

PS: Ik ben ook gepromoveerd als trainer van C1 naar A1 sinds aankomend seizoen!
3 -2
Ajaxstockholm
welke club?
1 0
J00DT0TMIJND00D
Gefeliciteerd kerel! Met jouw voetbalkennis en tactisch inzicht zit het wel goed, al is plezier hebben in je vak natuurlijk het belangrijkste ;)
1 0
Koenniiee
Thanks a lot! Dat is absoluut zo.
1 0
trodat4030
Gefeliciteerd! Als je nog een jeugdscout nodig hebt... Ik heb Ajax, waar elk jaar mensen afvallen, aardig in beeld ;)
1 0
Koenniiee
Hahah, dankjewel! Kom maar door!
0 0
trodat4030
Kees de Boer! Altijd! Maar vrees dat je achter het net vist.. Of kun je op tegen (oa) Swansea? :p
0 0
Koenniiee
Hahah, dan haak ik af.
0 0
KingJames23
Gefeliciteerd dan kun jij mooi het stokje overnemen van keizer over een paar jaar.
1 0
Broekzak
netjes Koen proficiat. welke club ook alweer? Hier (Oss) niet ver weg toch?
1 0
Koenniiee
Dankjee! Nee idd, regio Eindhoven. Maanden geleden stond hier al teveel info online, dus houd ik het hierbij. Hoofdklasser in elk geval!
0 0
Sterretje73
succes !
1 0
Fredschuit1
Gefeliciteerd. Aron als assistent;) ?
1 0
Koenniiee
Dankjee. Haha, ik ben ontzettend benieuwd wat hij toe gaat voegen. In elk geval op mentaal gebied (veel meegemaakt) moet dat lukken en eventueel defensief een en ander.
0 0
AFCA-B93
Sorry hoor..maar hoe kan een trainer die net 1,5 jaar bezig is met het trainerschap nou trainer van Jong worden? Een team leiden/coachen én handenvol talenten beter proberen te maken lukt hem toch niet meteen..
0 -5
Sterretje73
*kuch, kuch* van Gaal !?
0 0
Koenniiee
Hoe kan een jongen van 17 nou in het eerste staan bij Ajax? Do I need to say more?
0 0
AFCA-B93
Is een jongen van 17 die in de basis staat verantwoordelijk voor de ontwikkeling van zijn teamgenoten? Nee want hij is nog bezig met zichzelf keihard ontwikkelen, net als dat Johnny nog moet. Zich nog moeten ontwikkelen is niet erg, maar ik vind het niet verstandig om dat bij Jong te doen als hoofdcoach
0 0
Koenniiee
Een jongen van 17 is net zo onervaren. Maar dat wil niet zeggen dat hij niets kan toevoegen, bv. door te scoren of anders beslissend te zijn. Dat geldt ook voor een trainer. Juist in deze tijd zie je veel jonge (vooral Duitse) trainers met een uitstekende visie op voetbal en die krijgen het vertrouwen.

Deze Keizer heeft zelfs al bewezen jongens beter te maken en een ploeg goed te kunnen laten voetballen. Dus onervaren, risicovol? Mwah. Aan elke keuze kleven risico's. Ik vind Keizer een hele goede keuze!
1 0
AFCA-B93
Alleen vergeet je dat ik het over Heitinga heb vriend xD
0 0
ST
Hij wilt zeker terug
0 0
Ferd
'Kent keizer van de jeugd'?!?!? Keizer heeft de jeugd niet getraind. El Ghazi kent Keizer van jong Ajax waar AEG naartoe was verbannen
4 0
Michels
Leuk voor Johnny! Ben benieuwd hoe hij het gaat doen! Wellicht over een paar jaar hoofdcoach? Zou wel super zijn als hij zo ver zou komen!
0 0
Wiet1900
Liever niet, vind het maar niks een oorspronkelijke verdediger als hoofd coach. Denkt veelste verdedigend.
0 0
trodat4030
Zegt niets, de trainer Bosz zou een voetballer type Bosz ook nooit en te nimmer opstellen..
0 0
afcas
volgens mij was het gewoon een verdedigende middenvelder hoor. en na zijn blessure toen zijn knie eigenlijk al kapot was is hij de verdediging ingegaan dat zijn knie minder problemen zou geven. daarbij denk ik sowieso dat niet iedere verdediger verdedigend denkt als coach. ik ben benieuwd naar hoe het uitpakt met heitinga bij o19. daaraan zullen we wel zien hoe hij als trainer denkt.
0 0
gi0vanni
Ik denk dat Roberto Carlos als hij trainer zou worden aanvallend zou denken. Wat kon die gast hard schieten. Nog nooit een speler zo hard zien schieten en met effect.
0 -1
Bram410
Wat is dit voor logica? Dus als je verdediger bent denk je verdedigend? En als je verdediger bent met een hard shot denk je dus aanvallend?
4 0
Hans Kraay Jr.
Hoe zit het dan als je een middenvelder bent met een slap schot? Heb je dan een identiteitscrisis?
0 0
CPLP
Maar das logisch...
0 0
AjaxPassion
Hahaha, Snap je dat niet dan? :'):')
0 0
Figo
Net als Bosz zeker. en van Gaal. allemaal verdedigende spelers geweest. Lieten Ajax uitstekend aanvallend voetballen.
0 0
Jornnn
John heeft ook op 6 gespeeld. Net als Guardiola.
0 0
RaynoFischer
Bosz was ook een 6 volgens mij
Marcel Keizer een verdediger las ik
0 0
ST
Nee, Keizer was een lopende middenvelder.
0 0
Noxin
Bosz heeft zelfs een tijd als linksback gespeeld.
0 0
FlyingDutchMan
Super dat zo'n ajacied deze eer krijgt inderdaad
0 0