Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

[Update] Oefenwedstrijd De Graafschap geschrapt

BartVeenstra, 08-06-2017 om 15:55, 6148 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax zal op zaterdag 12 augustus een oefenwedstrijd gaan spelen tegen De Graafschap. De club uit Doetinchem organiseert op diezelfde dag haar jaarlijkse Open Dag. Dit meldt Omroep Gelderland woensdagmiddag.

Het duel zal om 16.00 uur beginnen en wordt uiteraard gespeeld op de Vijverberg in Doetinchem. De wedstrijd zal wellicht de laatste van de voorbereiding zijn aangezien een week later de Jupiler League weer begint. Voor toeschouwers is de toegang overigens gratis.

Het is nog wel de vraag wie tijdens de oefenwedstrijd de trainer van Jong Ajax zal zijn. Naar verluidt wil Ajax huidig Jong Ajax-trainer Marcel Keizer aanstellen als hoofdtrainer van de Amsterdamse club.

Update - 15.55 uur (8 juni 2017)
De oefenwedstrijd die gepland stond tussen Jong Ajax en De Graafschap vindt geen doorgang, zo is er besloten van de kant van de Doetinchemmers. 'Doordat de clubs in de Eredivisie en de lagere divisies in Duitsland al competitieverplichtingen hebben, en omdat veel clubs qua veiligheid voor de gemeente geen optie zijn, kwam onze staf uit bij Jong Ajax. Wij dachten daarmee ook veel Open Dag bezoekers een plezier te doen. Maar gezien het negatieve sentiment dat er nu is ontstaan, lijkt het ons niet wenselijk om deze wedstrijd door te laten gaan', aldus directeur commercie en marketing Martine Zuil tegenover FOX Sports.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trodat4030
Haha, die supportertjes zijn gewoon bang voor een afstraffing.. En terecht!
3 0
chrisjuhhh
Of hun gekregen I-Phone is stuk en willen ze een nieuwe Huwawei P8 Lite
0 0
Ajacied33
Wat heb ik een hekel aan de Graafschap gekregen sinds 8 mei 2016. Gek eigenlijk,terwijl de Ajacieden van toen 100% schuldig zijn aan het mislopen van de titel. Maar toch...
2 0
gi0vanni
Logisch. Ze moesten de wedstrijd van het jaar erna spelen. Normaal doe je dan wat rustiger aan. Maar gek genoeg vonden ze een gelijk spel tegen Ajax mooier als in de ED blijven. Met name Cerny had wel mogen scoren.
0 0
Myers
Negatief sentiment. Oftwel de superboeren haten de superJoden. Laat ze lekker wegzakken in hun mest. Sjaak had gewoon gelijk.
5 0
Lekiam
Het was ze meer te doen dat ze tegen de beloften zijn of die nou van Ajax, Psv, AZ of Utrecht zijn.
0 -1
GeleenAjax
Dat blijkt in elk geval niet uit dit stuk.
Is het niet weer het anti-Ajax idee?
0 0
Myers
Oh, oke. Misschien moeten ze zich gelukkig prijzen dat er nog zulke goede voetballers te zien zijn daar de komende tijd.
1 0
IboAFCA
Afscheidswedstrijd van Keizer
0 -3
ram
Ik hoop dat ze degraderen.
3 -2
Ajaxamersfoort
hahaha
1 -1