'Kon vertrouwen helaas niet terugbetalen'

JipVR, 31-01-2017 om 22:16, 9176 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Tim Krul heeft middels De Telegraaf gereageerd op zijn transfer naar AZ, waar hij tot het eind van het seizoen gestald wordt door Newcastle United. De sluitpost is Ajax dankbaar voor het geduld en revalidatieproces.

'Ik vind het jammer dat ik de club het vertrouwen niet heb kunnen terugbetalen. Door mijn blessure heeft het helaas niet zo mogen zijn dat we met mij in de goal voor het kampioenschap konden gaan', vertelt Krul.

'Ik heb me het leplazarus getraind om er te kunnen staan als Ajax dat nodig had óf voor een nieuwe kans. Die is nu gekomen', vervolgt de keeper, die daarbij ook een woord van dank aan coach Peter Bosz voegt. 'Hij heeft mij erg geholpen.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chill
Succes bij AZ. Nu hebben ze een keeper, want Rochet... is dat een keeper? Die ontwijkt de bal net als bij een potje trefbal.
2 0
Bazenvan95
Mooi dat Tim dankbaar is en respect heeft voor hoe het is gegaan, geeft aan dat het een speler met karakter is die zich dondersgoed beseft dat je een plek moet afdwingen op basis van prestatie en niet status
3 0
gras
Goed gezegd.
0 0
wendoo9
Ik vind het top dat Peter Bosz voor Onana heeft gekozen. Leuke goozer in de groep, goeie keeper, en een uitstraling van hier tot ginder !! Denk dat deze jongen over een tijdje niet meer weg te denken is uit de groep ! Hij is al een publiekslieveling !
6 -1
Ajax412
Succes daar Tim en laat er maar een paar door als je ons weer ziet ;)!
0 0
Ardoe
Echt heel jammer, maar Onana is gewoon beter op dit moment. Hopelijk herpakt hij zijn vorm bij AZ, kunnen we in Oranje ook wel goed gebruiken. Succes, Tim, klasse reactie.
0 0
BarryAjax
mooie reactie tim, hij had ook kunnen zeggen "heb me kapot getraind en geen eerlijke kans in het 1e gehad". klasse tim, succes bij az
2 0
insectenverdelg
betaal je vertrouwen maar gelijk dit weekend terug.
2 0
davidsglory
Hij heeft wel met Carlo L'ami getraind, daar worden de meeste keepers veel beter van. Hopen dat hij tegen de kakkies de nul houdt.
1 0
NouriVandeBeek
Krul kan je niks verwijten. Overmars vond het een goed idee om de revalidatie van Krul te faciliteren.
0 0
3*stars*3
Wij kunnen hem niks kwalijk nemen natuurlijk maar had hem liever erbij als back-up en hem dan als man voor de EL potjes
2 -1
godezonensuper
Inderdaad, mister 9 vinger lag tegen Cambuur al een half uur in de hoek terwijl Bartho nog moest schieten.
0 0
robert R.
Je kunt ons zaterdag terug betalen door de 0 te houden Tim.

Jammer voor Krul dat het zo gelopen is. Hopelijk snoept hij met Az onze concurrenten punten af en maakt hij tegen ons een slippertje.

Het ga je goed Tim, de mazzel!
0 0
ElPistolero16
Salaris lappen, vertrouwen geven, kans geven om te laten revalideren zonder één wedstrijd te spelen, en 6 maanden later de kuierlatten nemen: waanzinnig.
2 -7
Web
Directeur ElPistolero, hij word de nieuwe TD, einde van Ajax
1 0
afca patrick
Wat een beleid..
0 -3
JariHeijden
Volgens mij weet jij helemaal niet wat het woord beleid betekent... Dit heeft niets met beleid te maken. Dit is inspelen op de huidige situatie.

Krul herstelde langzamer dan verwacht, Onana ontwikkelde zich beter dan verwacht. Dat kun je allemaal niet vooraf bepalen. Dus is Krul na een half jaar niet onze eerste keeper, maar overbodig. Om hem dan te houden is geld over de balk smijten.

Beleid is een bepaalde gekozen richting en op basis daarvan neem je besluiten. Ajax wil graag verstandig met geld omgaan en dan is het beter om een hele dure overbodige Krul te laten gaan.
1 0
BennJii020
ze wisten ook niet van te voren dat Onana zo een topper zou zijn
2 -1
SundayOliseh
Kiest Ajax toch zelf voor? Hij was een goede back-up maar hij was gewoon niet nodig.
0 -1
Altijdbrutaalenarrogant
netjes van hem, gun hem t beste in alkmaar al laat i er maar tege ajax een paar door
3 -1
Ajacied33
Klasse reactie
3 0
Keizer020
Succes Tim
3 0