Klaassen denkt dat Ajax nog veel beter kan

SJvanveen, 15-01-2017 om 18:13, 2699 views, Ajax TV |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Davy Klaassen zag over de hele wedstrijd tegen PEC Zwolle gezien maar twintig goede minuten van de Amsterdammers. Dit heeft de aanvoerder verteld bij Ajax TV.

'Ik vond de eerste vijftien minuten heel slecht. Daarna ging het wel wat beter, maar de eerste helft was niet goed genoeg. Na rust startten we heel goed, hadden we een paar kansen en maakten we twee goals. Daar ben ik tevreden over', is Klaassen stellig. 

Veel kan nog beter, denkt de middenvelder. 'Heel veel. We moeten toe naar het niveau van vorige week (tegen Leipzig red.). Als we dat elke week laten zien, heb ik er heel veel vertrouwen in.' Volgende week gaat Ajax op bezoek bij FC Utrecht. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HansBeus
We kunnen veel beter, of het was niet best, dit moet veel beter en meer van die kreten zijn onderhand van te voren al in te vullen na een wedstrijd van Ajax, net als van Bosz.. we begonnen heel slap en we kregen weer een doelpunt tegen aan het einde van de wedstrijd, dit mag niet meer gebeuren dit moet er uit!... veel praat, maar er zit totaal geen verbetering, kijk naar gisteren weer met zo'n ongelofelijke slappe instelling aan de wedstrijd begonnen een eerste helft die snel vergeten moet worden (ook weer zo'n bekende kreet!) dan geven ze eindelijk wel gas na zo'n 55 minuten en in no time staat het 0-2.. en jawel hoor daar gaan we weer tjonge jonge net zo makkelijk weer door een giga ongeconcentreerde fout 1-2 en het had ook maar zo 2-2 kunnen worden... dan red Ziyech ons nog maar zo word je never nooit geen kampioen en krijg je al heel snel de bekende kous op je kop, hoogst waarschijnlijk zondag al bij Utrecht, die straffen dat gelijk af heren!!.. kom op kader dit ligt aan jullie, jullie krijgen ze niet scherp aan de start en ze beseffen gewoon niet dat een wedstrijd ruim 90 minuten duurt.. waar 010 dat wel kan, je ondanks een 0-0 bij rust gewoon al weet dat zij wel scoren aan het einde.. dat is/word dit jaar het grote verschil tussen kampioen worden of weer helemaal niks in Amsterdam!
0 0
@Maar7en
Mag het hopen! 20 minuten sterk spelen is wel erg weinig.
1 0
Raoul14
Dit is nou weer zo'n dooddoener, waarvan wij er de laatste jaren al veel te veel langs hebben horen komen. Gewoon niet teveel uitspraken doen en vol er tegenaan de volgende 16 wedstrijden, dan is de schaal binnen (handbereik).
1 0
@Maar7en
minder inzakken als je een voorsprong hebt zou al veel schelen. nonchlance eruit en doordrukken ipv terugzakken en proberen te counteren. Ze moeten toch echt wel meer kunnen dan wat vandaag was te zien, anders word je iig geen kampioen.
2 0
deMeester
dat gelul hoor ik nu al 5 jaar maar waarom gebeurt het dan niet.
3 0
LezDeBoer
Er zit inderdaad nog heel wat rek in de ploeg. Maar dat is alleen maar positief. Dat moet goedkomen met Pep Bosz!
0 0
Chesterson93
Jij ook, gap.
0 0
EVH
Ik denk dat Klaassen niet veel beter kan
0 -1
Knalpot
Derksen2 wordt jij ook niet eens moe van jezelf?
0 0
EVH
Derksen1
0 0
Redrum
Ze kunnen het wel, maar het komt er veel te weinig uit. Waar ligt dat toch aan?
3 -1