'PSV moet niet blij zijn met verlies van Ajax'

HarryVlug, 15-12-2016 om 07:46, 6381 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Søren Lerby verwacht een zeer getergd Ajax aan de aftrap zondag tegen PSV (16:45 uur). De Amsterdammers verloren hun laatste competitiewedstrijd tegen FC Twente (1-0) en zijn volgens de Deen nu extra gebrand om een overwinning uit het vuur te slepen.

'Daarom verwacht ik ook dat ze zullen winnen', stelt Lerby in gesprek met De Telegraaf. 'Normaal gesproken is de thuisclub al in het voordeel, omdat het publiek erachter staat. Het klopt dat PSV het vaak goed doet in de Amsterdam ArenA, maar dit keer denk ik dat ze minder kans hebben. Ook al, omdat ze op zijn zachtst gezegd niet in hun beste fase zitten.'

Volgens de oud-Ajacied kom het PSV niet per se goed uit dat juist afgelopen zondag Ajax punten verspeelde tegen de club uit Enschede. 'Natuurlijk is PSV altijd gebaat bij puntenverlies van Ajax, maar of ze blij moeten zijn met het verlies in Enschede, vraag ik me af', doelt Lerby op de extra motivatie die een verliespartij met zich meebrengt. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax34
Als je, je voor deze wedstrijd niet meer motiveren kan.
Dan kan je beter stoppen met voetballen.
0 0
blessure
Het ontbreekt al jaren aan karakterspelers.
0 0
pajax
lampjes zullen toevallig weer wel in vorm zijn zondag
0 0
T.reckveugel
Nu kan pusvee de bus weer zelf parkeren, daar hebben ze ooit een Europa cup mee gewonnen, zijn ze trots op, de arme zielen
0 0
@Maar7en
hopelijk werkt het ook echt als een wake up call. Winnend afsluiten geeft een fijne winterstop al het andere niet. Enige min puntje kan zijn dat ze zo graag willen winnen dat ze slordig gaan spelen en dat moet je niet doen bij een counterclub als PSV.
0 0
*|*|*
Ik dacht precies hetzelfde. Met de instelling van vorige week had Ajax het sowieso niet gered tegen PSV. Wat dat betreft is het goed dat we vorige week al onderuit gingen. Winnen of verliezen betekend in dit geval een gat slaan van 6 punten of op gelijke hoogte komen.
0 0