Sanchez mag hopen op debuut tegen Argentinië

HarryVlug, 14-11-2016 om 08:15, 3980 views, Cronica del Quindio |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Davinson Sanchez lijkt niet voor niets naar Zuid-Amerika te zijn gevlogen. De stopper van Ajax mag aankomende dinsdagnacht (00:30 uur, Nederlandse tijd) hopen op zijn debuut in de nationale selectie van Colombia. 'Los Cafeteros' gaan op bezoek bij Argentinië.

Cronica del Quindio meldt dat Jeison Murillo, Eder Alvarez Balanta en Sanchez tot de enige mogelijkheden van coach José Pékerman behoren. Het vaste centrale duo ontbreekt namelijk bij de Colombianen, Oscar Murillo is geschorst en Yerry Mina is geblesseerd. 

Voorgaande interlandperiodes vloog de Ajacied telkens voor niets af naar Colombia. De centrale verdediger moest elke keer genoegen nemen met een plaats op de tribune. Het WK-kwalificatieduel tegen Argentinië zou natuurlijk een prachtig moment zijn voor het debuut van de Ajax-verdediger.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
Sanchez - Balanta als duo achterin... Damn. Dat is me een partij power en potentie.
1 0
sanchezsamuelso
nou, ik kan jullie zeggen dat Sanchez vanavond drama was, en Balanta was verschrikkelijk om te zien. Wat een klungelige wedstrijd van beiden, erg slecht. Ik denk serieus dat je meer aan Viergever hebt op dit moment. Die is nog betrouwbaarder op dit moment. Ik moet nog maar zien of dat Sanchez zo'n grote wordt. Ik hoop het wel natuurlijk maar op dit moment maakt hij nog veel te veel fouten.
0 -1
ram
Kom op zeg... je kunt ook overdrijven. Hij speelde laatst voor Ajax ook een mindere wedstrijd en werd hier door een paar mensen al afgeschreven. Bullshit.
0 0
afcas
hadden wij balanta maar gehaald. had je die nu naast sanchez ipv viergever gehad... helaas zijn de meeste dromen bedrog...
1 0
chrisjuhhh
kan alsnog hoor speelt bij Basel dus moeten we even Sanchez en Cassierra inzetten hahahah
0 0
Ajaxbrl
baas
0 0
Rene1990
ik dacht eerst dat hij Zen debuut al had gemaakt want afgelopen week deed er een Sánchez mee en een Mina en die had ook het zelfde nummer van onze held op Google moest wachten totdat die speler goed in beeld kwam hij liep op de zelfde plek en liep ongeveer opde zelfde manier
0 -1
Minsc
Wie is Zen?
0 0
Adamoost
Bedenk me net dat wij met bruma spelen en dat daar Sánchez op de tribune zit
1 0
sanchezsamuelso
nou ik heb liever Bruma en v. Dijk dan Sanchez en J. Murillo op dit moment, zij waren echt hartstikke slecht tegen Argentinie.
0 0
Schmitz11
Voor niets... Ff mee met de nationale ploeg, voor niets, Jammer mannen
1 0
AjaxPassion
Haha, dit dus! Die HarryVlug is echt een grap.
0 0
JohnDylan
Persoonlijk hoop ik dat Sánchez niet speelt aangezien hij weinig rust heeft gehad in de zomer en ik bang ben dat hij langzaam vermoeid wordt. Het lijkt mij geen slecht idee om hem tijdens de winterstop wat meer rust te geven dan de andere spelers.
3 0
AlexIbarra
Ik vind het raar dat daar nog niks over is gezegd door Ajax.
Moet die jongen 2 seizoenen achter elkaar doorspelen of zo?
0 0
AjaxPassion
Dat moet inderdaad zeker niet over het hoofd gezien worden. Veltman RCV zetten en de Ligt LCV, afwisselend met Viergever.
1 0