Sierhuis: 'Wil dit ook wel in volle ArenA doen'

SJvanveen, 13-11-2016 om 09:20, 17654 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kaj Sierhuis heeft, nadat hij als enige genomineerde overbleef, de verkiezing van Doelpunt van de Maand gewonnen bij Ajax. Dit meldt Ajax TV. De goalgetter scoorde tegen Breidablik U19 met een geweldige omhaal die viraal ging op alle mediakanalen. 

De spits is heel erg blij met zijn eerste Doelpunt van de Maand. 'Het is in ieder geval mijn eerste. Ik heb vorig jaar heel veel goals gemaakt en ik hoopte dit jaar goals te maken die tot deze prijs zouden leiden. Dat is in oktober al gelukt. Ik ben er heel erg blij mee.'

Sierhuis legt nog eens uit hoe de wereldgoal tot stand kwam. 'Ik heb hem nog precies op mijn netvlies staan. In een split-second besluit ik om voor een omhaal te gaan. ik raak de bal fantastisch en hij vliegt onderkant lat in de lange kruising erin.'

De manier waarop je de lucht ingaat, bepaalt wel hoe je de bal gaat raken. Ik ga de lucht in om die bal naar de lange hoek te sturen, daar moet je een beetje geluk bij hebben', vervolgt de aanvaller, die aangeeft dat het nu tijd is voor meer van dit soort doelpunten. 'Ik heb heel veel leuke reacties gekregen. Hoogtepunt stoppen? Ik niet hoor. Ik wil dit ook wel in een volle ArenA doen', sluit Sierhuis af.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax4life16
Klinkt een beetje raar dat hij zegt dat deze prijs winnen zijn doel was dit jaar. Het gaat toch om de hoeveelheid doelpunten en zijn ontwikkeling?
0 -4
3*stars*3
Scoren doet hij toch wel, dus mikken op mooie goals kan er ook wel bij.
0 0
JohnDylan
Wanneer zegt hij dan dat deze prijs winnen zijn doel was dit jaar? Hij zegt alleen dat hij hoopte dat hij doelpunten zo maken waarmee hij deze prijs zou winnen. Dat zijn twee verschillende dingen.
2 0
Ajax4life16
Klinkt een beetje raar dat hij zegt dat deze prijs winnen zijn doel was dit jaar. Het gaat toch om de hoeveelheid doelpunten en zijn ontwikkeling?
0 -5
Jornnn
Is hij de grootste goaltjesdief op de Nederlandse velden sinds Huntelaar?
0 0
OKP-AFCA
Hij heeft het alleen nog niet laten zien in de Eredivisie dus laten we niet te voorbarig zijn.
0 0
Jornnn
Nee is ook zo. Maar bij Huntelaar zag je al in de shell jeugd competitie dat hij een doelpunten maker was. Bij Sierhuis heb ik dat ook. Hopelijk krijgt hij de tijd.
0 0
JohnDylan
Het is eigenlijk absurd dat Sierhuis in maar twee wedstrijden dit seizoen niet heeft gescoord. In één van die twee wedstrijden gaf hij twee assists dus pas in één wedstrijd was hij niet direct betrokken bij een doelpunt. Hoewel hij het duidelijk moet hebben van zijn productiviteit is het niet zo alsof hij totaal niet mee kan voetballen. Hopelijk blijft hij zich gestaagd ontwikkelen want dan kan hij over 2.5 seizoen de concurrentie aangaan met El Azzouzi en Cassierra voor wie de opvolger wordt van Dolberg.
0 0
AFCA1312
De Arena zit nooit vol.
0 -6
insectenverdelg
iig verdient hij wel is een kans in Jong Ajax.
3 0
J00DT0TMIJND00D
Nou en of zeg, met alle respect voor Clement maar Sierhuis is een echte spits en Pelle is van alles net een beetje.
0 0